Útvonaltervezés.

Akár kocogni indulunk munka előtt, akár egy országot kerülő gyalogtúrára, mindig ezzel kezdődik a mozgás. Végig gondoljuk merre érdemes indulni, mit fogunk útközben látni, csinálni, mit találunk az úticélnál. Nagy út előtt állunk, amelyet jól meg kell terveznünk, hogy már az utazás is élmény legyen. Megnyíltak az aktív turisztikai források, amelyek elköltése hosszú távra fogja meghatározni a szektor jövőjét. Ezzel párhuzamosan egy apró jogszabályváltozásnak köszönhetően a szabadidősport és aktív életmód hatalmas lehetőségek előtt állt. A népegészségügyi termékadó egy része augusztus óta közvetlenül az egészséges életmódot támogató programokra fordítható.

A források, vagyis az energia megvan ahhoz, hogy nagy dolgokat vigyünk véghez az aktív életmód és aktív turizmus területén. De ahhoz, hogy valóban odaérjünk, ahová elképzeljük, hogy közösen indulunk, jó útvonalra van szükség.

Az idei Aktív Magyarország konferencián a célról és az odavezető útról gondolkodtunk, ezért lett hívószavunk az útvonaltervezés. Reméljük mindazok akik ott voltak, de azok is, akik nem tudtak eljönni, velünk tartanak a tervezésben és az együtt megtervezett úton is.

Találkozzunk 2024-ben is!programlista 2023-ban

A két nap programját, szekciókat és előadások listáját az alábbi linkeken tudja visszanézni:

November 22., szerda programja

November 23., csütörtök programja